The Way We Play

Healing game

7 months ago
Healing game
Healing game
Healing game

Ni är så fantastiska. Så varma, insiktsfulla och stöttande människor som på många olika sätt i kommentarsfält, mail och direktkontakt gett mig en känsla av att jag inte är ensam och att det gör skillnad när vi delar med varandra. Jag vill tacka alla på ett personligt plan. Alla ni som inte känner mig- som tagit tid, energi och tanke till att på olika sätt ge mig en knuff eller känsla av omsorg.

Ni anar inte vad ni betyder just nu.

Igår skulle jag byta miljö. Lämna mitt jobb och mitt hem och min plats där jag ändå vant mig vid att vara i sorg. Jag skulle sova borta, jobba borta och samtidigt vara mitt i ett pågående missfall.

Det var som en kallsup ett vibrerande vinterandetag och svindel samtidigt. Jag tänker hela tiden att det ska synas på mig, att jag ska behöva förklara, att jag ska bli jämförd eller påkommen. Att jag då skulle förväntas vara, reagera eller bete mig på ett särskilt sätt.  Men med era kommentarer och ord lyckades jag ta mig inte bara igenom en lång konferens utan jag kunde även bidra, tänka klart och ge plats för den del av mig som inte är i bitar. Det kändes som om jag hade en liten liten liten taktmarscherande kvinnoarmé bakom mig där jag steg för steg tog mig fram till talarstolen. Ni var alla där. Tack igen.

18 Replies to “Healing game”

 1. Elly says:

  All styrka och kärlek till dig ❤️

 2. Lisa says:

  ❤️❤️

 3. Linda says:

  Åh starkt jobbat. Jag har också jobbat under pågående missfall, fy fan va det är tufft. I backspegeln borde jag bara låtit mig vara hemma och läkt. Ta hand om dig och känn efter, vi måste låta oss vara sjuka ibland och inte vara högpresterande samtidigt som vi lider. Om det känns bäst för dig såklart! Stor kram!

  1. Det är så svårt att veta vad man behöver. Jag tror jag inte kunde vara hemma för att jag klarar inte av tystnaden i någon större utsträckning än någon vecka. Men jag tror att jag skulle behövt annan tid. Kanske i en pool, kanske i en kompis soffa eller i en stuga med skogen och havet bredvid. Men det är att vardagen bara kastas på en direkt med samma rutiner och kamper som vanligt. Det var det svåra. Dock förstår jag ju vilket i landsproblem det är att säga så när jag lever som jag gör. Så nu låtsats jag att jag inte sa så. tack för alla dina fina ord.

 4. Lisa says:

  Men visst är det konstigt, att det går. Vad som går. Hur mycket en kvinna klarar. Hur sorgen och till och med lyckan (ibland) kan vara sammanlänkade, tacksam för det som finns. Sorg för det som inte finns. Tiden som går och inte ska gå förlorad i sorg, men som kan bli än mer meningsfull av det där som sörjs. All värme till dig.

 5. Carina says:

  Du skriver så fint, Julia … ❤️

 6. L says:

  Dina ord blir verkligen levande och det känns som oändlig sorg i hela kroppen av dina ord. Du är fantastisk på att skriva, och om du någon gång skrev en bok skulle jag vara först att köpa den.

  Tänker ofta på er och hur det går och allting, (trots att vi inte känner varandra) Det är ju en sån bottenlös sorg att längta så efter barn. Skickar alla tankar och all mental kraft till dig och hoppas att det snart ljusnar. Det känns inte som att det slutar såhär för er, det kan det bara inte göra! Jag hoppas innerligen att ni tillslut får det lilla barn som är så oerhört efterlängtat
  Tusen kramar, jag tänker på er.

  1. MEN så fint sagt. Jag tar det som en riktig komplimang gällande texten. <3
   Du verkar vara så omtänksam och fin som ägnar mig tankar. Tack för det – om inte är det en tröst i sig.

 7. Lisa says:

  Dina ord. Du skriver så vackert och beskrivande att tårarna bara rinner här. Jag önskar er all lycka och hoppas er dröm slår in! Varma kramar

  1. Tack för dina fina kommentar Lisa. Jag uppskattar att ni tar er tid att skriva. // Julia

 8. Ditt ständiga fan och vän, Edit says:

  Jaa skriv en bok jag vill också köpa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com