The Way We Play

Cherish

5 months ago
Cherish
Cherish
Cherish

Nytt år och dags för lite klädavård. Jag går igenom mina plagg en gång per termin för att se över om allt är helt och snyggt. Vädra ur Khasmir ordentligt och sortera upp garderoben så det blir prydligt och snyggt (i en månad eller så). I helgen var det dags. Jag sorterade ut en hel del som jag tänkte skänka till min kompis då jag under om de här bloppiga inläggen är rätt onödiga? Gillar ni det eller känns det som jag försöker kränga på er grejor?

Iallafall så blev det rent och friskt och uppstyrt i hallar, skåp och lådor. Jag brukar använda en khasmirkam och den här Ullsprayen som doftar enbart nytvättat på både ull och jeans faktiskt.

Det känns som en bra grej att göra- man får syn på så mkt fint och bra man har och vinner då lite på att bli nykär i sin egen garderob.

Har ni tips på hur man kan få vanliga ostrechiga jeans att ”töjas” lite? Har ätit upp mig ett par nio över julen och skulle vilja ha några byxor som ändå funkar?

 

 

7 Replies to “Cherish”

 1. Moa says:

  Jag älskar dina bloppisar och har fyndat flera plagg

  1. Ffida says:

   Håller med! Väntar på bloppis

 2. Louise says:

  Dra i jeansen där det behövs när de är blöta, tex efter tvätt, och häng sedan upp för att torka. Funkar finfint!!

 3. Masha says:

  Kul med bloppis!

 4. Johanna says:

  Jättgärna bloppis! Äskar!

 5. Rebecca says:

  Bra med bloppis! Jag har ju dessutom handlat en gång av dig genom just bloppis och är jättenöjd! Känns inte alls som om du vill kränga på, tvärtom tycker jag som av bl.a. miljöskäl försöker köpa mer begagnat. Bra smak har du också

 6. Emma says:

  Vad är det för Ullspray som du använder. Just det här med att rensa, vädra och vika ihop fint står på min att göra lista för helgen. Känns så bra efterår. Min man tycker det är så roligt att jag kan känna ett sådnat lung och tillfredställese när en låda, hylla eller garderob är nystädad och allt ligger där det ska…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com