Exuviance

2 years ago

Exuviance
Exuviance
Exuviance
Exuviance
Exuviance
Exuviance

I förra veckan fick vi möjlighet att ta del av en spännande presentation av Katarina på Exuviance och en kväll ordnad av Presskontakterna. Tillsammans med nästan hela The way we play bjöds vi på inspiration, kunskap och produkter som skall underlätta jobbet med att vårda och fuktgiva vår vinterhy. Jag har alltid älskat Exuviance, redan från min första provtub. Jag hade hört rykten om både bionic tonic padsen och microdermabration exoliatiorn från flera av mina vänner. Efter att själv ha provat var jag lite fast. Hela förra sommaren var jag så nöjd med min hy och de effekter som Exuviance gav. Nu fick vi ett “glowkit” som skall vara särskilt fokuserat på peeling och ordentlig återfuktning. Jag såg redan efter två dagar stor skillnad på min hy. Här står jag i regnet i fredags nästintill osminkad och tycker huden ser porslinsren ut. Det var sannerligen en tidig julklapp. På det åt vi middag på fantastiskt nyöppnade Nobu. Jag fick en mycket välkombinerad trerätters med, kantareller och kål, marulk och svamp samt chokladmousse med körsbär. Länge sedan jag åt på det sättet.

Vi fick även lyxen att boka upp oss på en behandling och jag hoppas att jag kan klämma in en innan jul.

Julia Brukroken

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Writing about inspiration, moodboarding, miscellaneous and casual things mostly.

Trying to be inspiring and share my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: juliabrukroken@gmail.com