The Way We Play

To follow

3 months ago
To follow
To follow
To follow
To follow

Många blir ju soffpotatisar när sommaren knackar på. Jag kan känna igen den känslan då jag spenderat många långa kalla kvällar i soffan på Gotland. För er som vill se kvalité kommer här mina bästa tips.

Svt visar just nu New York Times’ dokumentärserie i 4 delar om Trump. Den första delen om hans första 100 dagar vid makten behöver alla se men det avsnitt som får det att spetsa ordentligt är avsnitt 3 om ett delat land. Jag tycker det känns så ovärdeligt nu i samband med den utveckling vi ser i Almedalen. Se den.

Underhållninhsmässigt så är det kankse också lite av en dystopisk touch men så är det just nu. THe Affair har släppt ny sesonh och jag som är ett inbitet Affair fan vill ha förr att bubbla med. In och glo så kan vi gotta oss i recensioner sen.

Jag är förövrigt även ett stort fan av Benedict Cumberbatch, speciellt efter att ha lyssnat till de tal han höll på Stephen Hawkings begravning och de faktum att han kräver att i de produktioner han spelar i ska kvinnliga och manliga huvudroller ha lika mkt betalt. Nu är han aktuell i en ny HBO serie som bygger på en smått overkligt obehaglig men välskriven bok vi läst som heter Never Mind. En överklass sprätt på 80 talet vard historia visar sig innehålla en hel del familjehemligheter – känns som att Seven möter the cathcher in the rye. Serien heter Partic Melrose och finns även den på HBO

Annars ska ni göra som vi och glo på alla gamla klassiker av fel good. Vi har betat av Nothing Hill, När Harry mötte Sally och When a man loves a Woman.

Vad tittar ni på nu?

One Reply to “To follow”

  1. Cina says:

    Apropå The Affair så är du lite lik Ruth Wilson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]