The Way We Play

Guestroom makeover

4 months ago
Guestroom makeover
Guestroom makeover
Guestroom makeover
Guestroom makeover

Ett rum som jag särskillt försöker ge lite kärlek just nu är vårt gästrum.Kanske för att jag älskar när folk kommer och bestämmer sig för att bli kvar. Det är så härligt att kunna lång-hänga. Dessutom har vi så fina föräldrar jag coh John som ofta och gärna är här och leker med Harry om vi måste gå på bio eller ta en skön långpromenad på tu man hand. Då är det så fint att låta dom stanna kvar. Det är lite så jag alltid tänkt mig att ett hus ska fungera. Lite svängdörrs principen. Man ska kunna komma och gå.

Därför exprimenterar vi nu med det lite tomma gästrummet. Att vi ska måla en halvvägg/fond har vi bestämt sedan ett tag och nu testade vi en blå, grön variant. Dessvärre blev det- lite spräckligt på sina ställen då jag blandade nyansen själv (gillar ju att göra så). Det gör att jag nog får måla om, och I ärlighetens namn tycker jag det blev lite för mörkt. Nästa lager får nog bli den där bruna Camelfärgen längst till höger.

Men jag tror att det kunna bli ett riktigt härligt sova over rum såsmåningom.

2 Replies to “Guestroom makeover”

  1. FruK says:

    Den camelfärgade ser fin ut! Var kommer den ifrån?

  2. Emelie says:

    Så fint, är det kalklitir?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]