The Way We Play

Paint me like one of your french girls

8 months ago
Paint me like one of your French girls

Jag har ju som nämnt lagt lite krut på att underhålla mig med annat än Netflix, internetshopping och bakning. Det är lite av ett nyårslöfte (som alla årk) att röra på mig mer, både mentalt och fysiskt. Så nu har det börjat målas om kvällarna och sen när snön smälter ska det även börja joggas.

Här har jag min första nakna franska dam på duk. Hon fick flytta in i en valnötsram och ev får hin även hängas upp. Annars har jag många garderober att stacka upp bilderna i.
Jag kopplatr av på ett sådant märkligt vid när jag målar. Det har alltid vart så, jag minns mina bildlektioner i lågstadiet. Hur jag aldrig ville lämna. Jag minns universitetet och de kursen jag Rick spendera i ateljé. Har sällan vart så ”mig själv” som då. Vi får se om jag hittar tillbaka den här våren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]