The Way We Play

Last day’s of holiday

7 months ago
Last day’s of holiday
Last day’s of holiday
Last day’s of holiday
Last day’s of holiday
Last day’s of holiday
Last day’s of holiday
Last day’s of holiday
Last day’s of holiday
Last day’s of holiday

Jag har läst 4 pocketböcker den här ledigheten och köpt på mig ett lager. Det är bland det bästa med att vara ledig, att kunna slöläsa allt annat än facklig text. Sen har vi ätit frukost nästan halva dagarna. Men nu till den riktiga nyheten och det riktiga skrytet, det är så att Harry för första ggn i sitt liv konsekvent genom veckorna sovit längre än till 06.30. För någon dag gick vi upp halv elva. kändes som vi skolkade från livet… Vi har också hängt med vänner för det är ju körsbäret på toppen då man har semester. Jag fick vara med min favvo Sofia och Harry men sin Hugo. Skulle kunna ha det såhär lite jämt, förstår inte er som vill jobba jämt – er som behöver det. Kasta ett hemmafrus jobb och ett bokkontrakt på mig så skulle jag vara nöjd resten av livet.

4 Replies to “Last day’s of holiday”

  1. anna says:

    Var är den snygga lampan som syns på sista bilden ifrån? Tack för en bra blogg!!

    1. Hej! Lampan är dessvärre något gammal orreforsfynd från Myrornas. Tack snälla för kommentaren.

  2. Rebecka says:

    Låter som härliga dagar! Är själv föräldraledig för tillfället och älskar det. Lugna morgnar, inte så många måsten och mindre vardagsstress. Hatar känslan av att ”stressa bort livet” och att alltid ha kort stubin, vilket jag vanligtvis har när jag jobbar.

    1. Jag inser att det där med att stress dödar – inte är så mycket en klysha utan en sanning som vilken annan. Galet när man räknar ned till helgen. Ska försöka börja värna vardagsglädjen lite mer. ps längtar ihjäl mig efter en föräldraledighet till. Va ju himlen på jorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julia Brukroken

Food, fashion, fun and family. Blogger for the magazin The Way We Play.

Whriting about, Inspiration, moodboarding, misselinius and casual thing mostly.

Trying to be inspiring and sheer my daily life as a mother of a three year old explorer.

 

Mail: [email protected]