Fredagslunch och två dröm outfits

10 months ago

Fredag är min bästa dag i veckan, tätt följt av måndag. Igår var helt klart en extravagant fredag då Lindex bjöd in mig och tre andra kreatörer till deras showroom med efterföljande lunch på Ett Hem. Så mysigt att få botanisera bland deras vårnyheter och hitta nya favoriter att addera till vårgarderoben.

Fredagslunch och två dröm outfits

De här blev en av mina favoriter. Egentligen är det tre separata delar som jag satte ihop till en look, hur snyggt? Tänk när en är lite brun, med stora guldsmycken och klackar. Mums! Jag tänker att den här outfiten hade varit fin på ett sommarbröllop eller egentligen till vilken fest som helst. Adlink till väst här/kavajen här/shortsen här.

Fredagslunch och två dröm outfits

Vi svepte in som en lättare storm på Ett Hem kan jag lova.

Fredagslunch och två dröm outfits

Allt är så vackert här.

Fredagslunch och två dröm outfits

Härligt att vara ett intimt gäng. Vi fick verkligen tid att prata djupt, skratta och mysa ihop samtidigt som vi njöt av otrolig mat som alltid.

Fredagslunch och två dröm outfits

Taramosalata med cruditéer – copy paste.

Fredagslunch och två dröm outfits

Inspirationsöverdos.

Fredagslunch och två dröm outfits
Fredagslunch och två dröm outfits

Girl crush <3

Fredagslunch och två dröm outfits

Har ni inte besökt Ett Hem så är det ett måste! Åk hit för en fika, lunch eller lyxa till det och bo kvar och insup den otroliga miljön. Ett Hem är ett av Stockholms mest anrika hotell och allt från inredningen till maten är otrolig och väl värt som destination. Ilse Crawford står bakom den tidlösa inredningen som är en perfekt avvägning med moderna klassiker och ombonad allmoge med en personlig tutch – precis som ett mysigt och personligt hem ofta är.

Låt oss gå tillbaka till kläderna! Stickade set och klänningar i linne är något jag alltid kommer tillbaka till så här års. För mig handlar det om att addera rätt assessorer så det inte blir för bohemiskt. Ett plagg som jag såg direkt igår när jag kom in hos Lindex var (adlink) den här klänningen! Så fint med de små håldetaljerna, fallet i linne- och bomullsblandningen och den perfekta beige nyansen. Den kommer gå varm i sommar och är fin med både klackar och flipflops till stranden med en stor tote.

Fredagslunch och två dröm outfits
Fredagslunch och två dröm outfits
Fredagslunch och två dröm outfits

Fin i sin enkelhet men också enkel att klä upp med chunky ringar i öronen och din favoritklack.

Fredagslunch och två dröm outfits

Önskar dig en solig och fin lördag <3

Emely · 10 months ago
Tycker så mycket om dina bilder & text!

Emily Slotte · 10 months ago
Tack snälla, vad glad jag blir <3

Anna · 10 months ago
Hej, klänningen sitter så fint på dig! Vilken storlek har du?

Emily Slotte · 10 months ago
Tack <3 Jag har S!

Linn · 10 months ago
Vad är det för fina skor? :)

Emily Slotte · 10 months ago
De är ett par boots från &Otherstorires, har de länkade längre ner i bloggen :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte