Vad jag kommer sakna och en nuläges rapport från trädgården!

3 months ago

Vad jag kommer sakna och en nuläges rapport från trädgården!
Vad jag kommer sakna och en nuläges rapport från trädgården!
Vad jag kommer sakna och en nuläges rapport från trädgården!
Vad jag kommer sakna och en nuläges rapport från trädgården!

Just nu blommar det i varje rabatt här hemma och odlingen har vuxit till sig ordentligt! När vi satte ut flytt till slutet av augusti så var min initiala tanke att vi skulle hinna njuta av allt jag odlat och av en sista sommar i träsgården som vi byggt från iprincip noll. Nu blev ut flytt för oss tidigare då vi hittade drömhuset men till 6 augusti får vi njuta och det gör jag verkligen!

Igår plockade jag och Vinnie in rosor innan regnet började falla. Älskar varenda ros jag satt under de senaste tre åren! New Dawn är en klar favorit och nu planeras det en rosträdgård i nya huset. Det finns redan enorma buskrosor som jag tänker att jag ska bygga ut med fler rosor, sittplatser och gångar. Den trädgården kommer bli något helt annat än denna och det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det. Vi kommer ägna sensommaren och hösten åt att planera och tidig vår sätter jag tänderna i det, det kommer bli otroligt! Då vi kommer bo intill en mindre väg så har jag en plan på att sätta upp en liten bod likt Paulina Velobloom har gjort. Sälja buntar med blommor till förbipasserande, så mysigt. Drömma kan en!

Vad jag kommer sakna och en nuläges rapport från trädgården!
Vad jag kommer sakna och en nuläges rapport från trädgården!
Vad jag kommer sakna och en nuläges rapport från trädgården!

Jag känner mig väldigt klar med vårt nuvarande hus. Det känns som vi levt de finaste av liv här men nu är vi redo för nytt! En sak som jag inte känner mig färdig med är dock växthuset. Jag sörjer verkligen att flytt ifrån den här platsen som jag planerat så minutiöst och bara fått njuta av i två somrar. Att ha ett växthus på nya tomten är en självklarhet för mig då odling har blivit en så stor del av mitt liv men just det här växthuset har någonting som jag kommer sakna innerligt. Det otroliga fläderträdet, den grusade platsen fylld med pallkragar och växter precis intill odlingen. Det gör lite ont, det gör det.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte