En ny favorit i trädgården!

3 months ago

En ny favorit i trädgården!
En ny favorit i trädgården!

Tiden går fort när man har roligt, eller när man snuddar på hjärtinfarkt inför flytt, tro mig. Bloggen har verkligen hamnat i skym undan och det känns otroligt trist då jag har miljoner saker att dela. Känns nästan som mitt huvud ska spricka av all inspiration inför nya huset, inför trädgård, blommor, kläder, inredning, ja ALLT! Men låt oss börja med att prata om en nyfunnen vän i trädgården som ni MÅSTE så till nästa sommar.

~Pro cut white lite, vilken stjärna! Eller sol kanske jag ska kalla henne? Som en lysande sol på långa stjälkar lyser hon upp en av mina pallkragar bakom växthuset. Helt orimligt vacker.

En ny favorit i trädgården!

Jag beställde frön ifrån Floret Flowers i våras då jag hade turen att en vän till oss har släkt i USA, hur lyxigt? Jag beställde helt enkelt frön hem till dem som de sedan skickade till mig eftersom Floret inte skickar till Sverige. Bland fröerna fanns då Pro cut white lite som jag i ren iver över att kunna beställa lagt i varukorgen och oj vad glad jag är för det idag!

Nu pryder dessa skönheter vårt kök mitt bland flyttkartonger och allmänt stök. Detta kan vara det absolut värsta jag vet, att leva i ett halvt nedpackat hem. 3 veckor kvar till flytt!

Molly · 3 months ago
Åh vilken underbar solros! Köpte du fler fröer ifrån dom?

Emily Slotte · 3 months ago
Ja massor av olika! :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte