En somrig och väldoftande schamponering!

3 years ago

En somrig och väldoftande schamponering!
En somrig och väldoftande schamponering!
En somrig och väldoftande schamponering!

I betalt samarbete med Yves Rocher.

I veckan flyttade jag ut mitt helt underbara lilla utomhushandfat mitt i trädgården. Jag älskar denna tiden på året när allt känns möjligt, även en sådan sak som att faktiskt tvätta håret utomhus! Det blir verkligen som en mysig ritual och jag kommer gör det fler gånger i sommar. Jag är inte heller långt ifrån att faktiskt installera en utomhus dusch i den ny trägården, hur härligt hade inte det varit?

Yves Rocher har nyligen lanserat schampokakor i tre olika dofter som jag helt förälskat mig i! Den orangea är en solklar favorit för mig. Den innehåller organiska blomoljor som är närande för mitt i övrigt ganska så torra hår. Sen att den doftar som en hel sommaräng gör inte saken sämre!

Schampokakorna är otroligt enkla att använda och du gnuggar lätt upp ett lödder, masserar in i fuktigt hår och sköljer av. Mums!

En somrig och väldoftande schamponering!
En somrig och väldoftande schamponering!
En somrig och väldoftande schamponering!
En somrig och väldoftande schamponering!

Schampokakorna är inte enkom härligt för håret utan även extra bra för miljön. En schampokaka motsvarar nämligen upp till 2 flaskor flytande schampo och ger noll i plastavfall. Förpackningarna som kakorna kommer i är tillverkade i 60% återvunnen kartong från Yves Rochers eget avfall och alla deras ingredienser kommer från deras egna odling i La Gacilly, Bretagne. Hållbara alternativ som detta går jag verkligen igång på! Att Yves Rocher Foundation även planterar ett träd för varje såld produkt gör inte saken sämre.

En somrig och väldoftande schamponering!
En somrig och väldoftande schamponering!

Kika in Yves Rochers härliga schampokakor här och testa att tvätta håret utomhus i sommar, du kommer inte ångra dig!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte