Kostymbyxor + blus = sant

4 months ago

Kostymbyxor + blus = sant
Kostymbyxor + blus = sant
Kostymbyxor + blus = sant
Kostymbyxor + blus = sant

Ni ser mig oftast i klänning. Jag ÄLSKAR klänning! Jag trivs i feminina snitt och gärna mycket vidd. När saker sitter åt kan jag tendera att få lite panik. Efter tre barn är inte kroppen riktigt vad den en gång var och då är just vidd och luftigt viktigt för mig för att jag inte ska känna mig obekväm.

I förra veckan beställde jag ett par byxor som verkligen inte ligger inom min kategori av kläder men jag kunde se just en sådan här typ av outfit framför mig och åh vad bra det blev! Vida kostymbyxor som inte sitter åt det minsta! Jag hittade dem hos (ad-link) Lindex här och valde 38 då jag absolut inte ville ha dem tight. En har ju ändå höft och rumpa.

Kostymbyxor + blus = sant
Kostymbyxor + blus = sant
Kostymbyxor + blus = sant
Kostymbyxor + blus = sant
Kostymbyxor + blus = sant

Kostymbyxor som går åt en mer androgyn stil än jag är van vid bröt jag av med en vit blus från det franska märket Sezane som är experter på just blusar och romantiska snitt. Älskar att man kan ha blusen off shoulder eller på axeln, så fin! Byxorna kommer jag bär på exakt det här viset eller med en större skjorta som tex(ad-link) den här från Arket.

Lisalo · 4 months ago
Smäller av!

Natalie · 4 months ago
Jag la beslag på byxorna så fort jag såg ditt instagraminlägg! Men nu står jag här och vet inte alls vad jag skulle ha för skor till. Vad skulle du bära för skor till outfiten ovanför?

Emily Slotte · 4 months ago
Gympaskor, så snyggt!!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte