En somrig fika och en puffig dröm!

3 years ago

En somrig fika och en puffig dröm!
En somrig fika och en puffig dröm!
En somrig fika och en puffig dröm!
En somrig fika och en puffig dröm!
En somrig fika och en puffig dröm!
En somrig fika och en puffig dröm!

Här om veckan gjorde jag ett väldigt somrigt jobb för Ellos. Längtar man inte efter sommarfika i trädgården, bara fötter i gräs och värmande sol när man ser bilderna? Jag kände ändå den känslan när jag fotade. Just marängtårtan är en sådan sak jag gärna bakar på sommaren då den tar minimalt med tid och serveras gärna slarvigt likt en marängsviss. På sommaren vill man bara göra sånt som är kravlöst och härligt, eller hur?

Jag utgår alltid efter Leilas franska maräng som ni kan läsa receptet till här. Sen brukar jag variera chokladen, bären, mandel och fyllning. Den här jag gjorde nu gjorde jag bara med marängen, grädde, vaniljkräm och bär ~ så otroligt gott!

En somrig fika och en puffig dröm!
En somrig fika och en puffig dröm!
En somrig fika och en puffig dröm!

Jag fick många frågor om den här klänningen på instagram. En riktig puff-dröm som passar lika fint att hasa ner över axlarna som att ha lös runt halsen. Den är också i ett lite frasigt material som gör att den kommer vara min bästa vän när sommarvärmen drar in. För visst kommer den nu? Det ryktas om 19 grader i veckan ~ äntligen! Hur som helst så hittar du klänningen via ad-link här!

Nu ska jag ut ställa ut alla blommor för avhärdning och fila på det där stora trädgårdsinlägget som jag lovat er!

josefine · 3 years ago
Åh vilket fantastiskt vackert matbord ni har! Var har ni hittat och köpt det? Varit på jakt efter liknande men tycker det är såå svårt att hitta trots konstant kikande på alla tänkbara auktionssidor och going down the google hole Hoppas du haft en fantastisk dag och får en lika fin fredag i morgon!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte