Mitt senaste loppisfynd och en somrig outfit.

6 months ago

Mitt senaste loppisfynd och en somrig outfit.
Mitt senaste loppisfynd och en somrig outfit.
Mitt senaste loppisfynd och en somrig outfit.

Det är onsdag, det är ny-gammal tavla på väggen, drömmigaste outfiten är på och det är absolut bubblor i glaset! Att fira livet mitt i veckan med sin bästa vän som tagit en helomvändning i livet och sagt upp sig från sitt jobb känns så härligt! Juste, det är också en miljon plantor och växter på pricker ÖVERALLT som tidigare nämnts.

Låt oss spola tillbaka bandet något. I Norrtälje finns det en handfull loppisar som har året runt öppet. Utbudet är kraftigt varierande men då och då tar jag mig en tur om och ser om det finns några fynd. Igår var en sådan dag och på Pingstkyrkans loppis nere i Görla hittade jag den här ljuvliga tavlan. Har länge velat ha en målning med känsla och gärna i gräddiga toner. Igår stod den där bland travarna av tavlor, blandband och cd-skivor. Visst har den något? Signering säger att den är målad under 40-talet vilket tilltalade mig lite extra. Ting med själ i är en av det bästa saker jag vet när det kommer till inredning! Målningen blev också väldigt härlig i rummet. Väggarna är målade i Jotuns mineralfärg i kulören Hummus vilken gifter sig väldigt fint med tonerna i tavlan.

Mitt senaste loppisfynd och en somrig outfit.
Mitt senaste loppisfynd och en somrig outfit.
Mitt senaste loppisfynd och en somrig outfit.

Låt oss tala om de andra tinget jag vill dela med er idag. Är inte detta den härligaste outfiten ni kan tänka er inför sommaren? Jag är helt såld på allt i skira, luftiga material med vackra siluetter och vill enbart gå klädd på pricken så här! Klänningen har jag haft en tid och fått så otroligt många komplimanger kring. Jag känner mig väldigt sober och “ljuv” i den och jag älskar det! Både västen och klänningen kommer från det danska märket Skall Studio och i ärlighetens namn skulle min sommargarderob enbart kunna bestå av plagg från dem, de är otroliga! Nu tillåter inte plånboken det men den här outfiten kommer jag leva i från och med nu!

Lisalo · 6 months ago
Jösses så fina bilder! Den tavlan är otroligt vacker!

Emily Slotte · 6 months ago
Den är verkligen otrolig, så glad för den <3

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte