ägg i vackra kulörer och en dröm.

6 months ago

Ägg i vackra kulörer och en dröm.

I måndags åkte jag och barnen förbi vårt nya hus. Jag åker dit då och då, saktar ner och glider förbi samtidigt som jag drömmer om sommaren och den dagen vi står med nycklarna i handen. Det känns så overkligt och nästan som någonting som aldrig kommer ske.

Efter att ha åkt förbi med barnen och pekat och pratat om den gamla slöjdsalen som står fristående på tomten så åkte vi bort till bonden där de har gårdsförsäljning. Jag älskar gårdsförsäljning där du får packa dina saker själv, swisha vad du är skyldig eller lägga pengen i en fastkedjad låda. Det har någonting. Under min barndom har jag spenderat mina somrar hos min pappa på Gotland och där finns det gårdsförsäljningar nästan överallt. Att plocka ihop en korg med nyskördade morötter, sallad, rödbetor och knipplök till kvällens middag är bland det härligaste som finns!

Vem vet, kanske att jag snickrar ihop en liten bod och ställer intill vägen vid nya huset där jag sen säljer buketter från trädgården tillsammans med utvalda grönsaker. Drömma kan en!

Lola · 6 months ago
Ja men snälla ett litet blomsterskjul.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte