Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Favoritplagget till hösten och vintern! | October 30, 2020 | The Way We Play

Favoritplagget till hösten och vintern!

2 years ago

Det är ändå en sak jag gillar med hösten. Det är alla koftor, stickade plagg och lager på lager. Igår var jag på Lindex och hittade världens finaste väst som passar över sommarens alla klänningar. Hur fin och mysig? Också fin över en skjorta och jeans. Den kommer helt klart användas hela hösten och vinter i olika konstellationer. Ni hittar västen via ad-link här Så fin stickning! Nu har höstens täcke lagt sig över trädgården och det är HÖG tid att ta upp alla dahliaknölar och peta ner alla hundratals små tulpanlökar i jorden, jösses vad jag drar mig för det. Jag ska göra om hela kål-landet till en tulpanodling, tror det kommer bli magiskt i vår! Kanske blir till helgen!

miasand@hotmail.com · 2 years ago
Ännu en ny klänning? Hur många har du köpt sedan i somras? Men det är väl bra att shoppa om man behöver fylla tomrummet.

Emsloo · 2 years ago
Jag vet inte varför du skriver på det här viset till mig, enkom elakt. Jag är ytterst tveksam till att det är jag som har något form av problem som du antyder, snarare tvärtom då du känner dig tvungen att skriva det du gör.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte