Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
En smart lösning för hela familjen! | May 6, 2020 | The Way We Play

En smart lösning för hela familjen!

2 years ago

Det är inte ofta jag tar till orda kring ekonomi här inne men nu är det dags! Jag har fått testa på P.F.C. Familj som är en app som samordnar min ekonomi på ett smart och smidigt sett. När du ansluter dig till tjänsten så är det bara ett klick bort att beställa hem ett betalkort till dig själv och hela familjen! Detta är alltså inget kreditkort utan ett betalkort som du helt styr via P.F.C-app. Jag loggar enkelt och säkert in med bank-id och swishar sedan pengar till kortet eller till familjemedlemmar som jag anslutit till tjänsten. Vidare har jag full koll på mina barns inköp och hur det spenderar pengarna. Detta sker enkelt genom att jag får en pushnotis varje gång kortet används. Jag kan även gå in och se betalhistorik, hur mycket som spenderats och hur mycket som finns kvar av pengarna.

Om man som jag är en slarver så är deras tjänst där man kan frysa och tina kortet direkt i appen ovärderlig! Att behöva ringa och spärra kort, invänta nytt och stå utan pengar har i ärlighetens namn hänt mig mer än en gång. Oftast har mitt kort inte varit längre bort än i mitt eget hem men ni vet när oron sätter in. Kan jag ha tappat det? Har det blivit snott? Nu fryser jag som sagt bara kortet direkt i appen och när det är återfunnet tinar jag det. Samma sak med Englas!
En bra sak med P.F.C. är att allt är väldigt tydligt och enkelt. Både jag och Engla får en bra överblick över hur pengarna spenderas och kan diskutera och prata kring detta för att skapa en medvetenhet kring ekonomi.
P.F.C ‘s tjänst som heter “Goals” och innebär att jag sparar pengar vid varje transaktion är en favorit här. Du kan välja mellan att 5, 10 eller 20 kr dras vid varje köp som sedan sparas till mitt personliga Goal. Hur bra? Själv har jag satt upp El-cykel som mitt!
Ladda ner appen P.F.C. och beställ hem kort till dig och din familj! Tjänsten är en prenumerationstjänst som just nu kostar 20kr.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte