Säg hej till vinnes nya rum.

2 years ago

Nu har vi flyttat runt en gång för alla. Säger jag nu ja. Jag ska inte säg för mycket men jag tror att jag har hittat den optimala lösningen för våra sovrum.
Vinnie har flyttat ner till Blakes gamla rum för att ha närhet till oss. Han vaknar fortfarande upp x antal gånger på natt vilket då gör det lite väl krångligt att ha honom på övervåningen. Nu sover han tvärsöver från oss med enbart en hall i mellan vilket gör att man faktiskt kan orka gå upp mitt i natten och försöka natt om när han vaknar.
Något annat när vi pratar om inredning är det här skåpet. Hur fint är det inte? Färgen jag har målat det med heter Rooibos och tyget jag har satt på insidan för att skyla alla klädhögar med kommer från Ohlssonstyger. En annan sak vi behöver prata om är Vinnies gardiner från Solheminredning och Atelier Lune. Det är i 100% linne och hundraprocent underbara.
En sak som gör ett barnrum mysig för mig är textilier! Vi har textilier precis överallt i form av kuddar, filtar, sänghimmel, gardiner osv. Det gör att ett rum känns ombonat och härligt. Fåtöljen som ni ser över är för överigt mitt absolut bästa loppisfynd som gifter sig otroligt fint med allt blommigt och fluffigt. Randigt är det nya! Så fint. En annan sak som är en stor favorit inne hos Vinnie är hans dagbädd från Miniroom.
Nu är det vårt sovrum, Blakes sovrum och gästrummet kvar då. Wish me luck.
 

Louise · 2 years ago
Så himla vackert skåp!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte