Ett mysigt barnrum.

2 years ago

Precis i detta nu så flyger detta rum ner en våning. Vi gör en ny omorganisation av alla rum efter att vi kände att det inte blev en optimal lösning sist. Nu ska Vinnie ta Blakes förra sovrum, vi ska tillbaka till de gamla och Blake ska in här, i Vinnies nuvarande. Gästrummet kommer också åka tillbaka till sitt ursprung. Pju! Jag blev nästan matt av att skriva det. Det stora problemet bli det stora sängarna till vårt sovrum och gästrummet. Det är så fruktansvärt otympliga!
Hur som helst så är det så otroligt mysigt att skapa nya vyer och rum för barnen. Jag älskar ju som många av er vet just barnrum. Det är så föränderligt och går att möblera på så många sett. Annat är det med vårt eget sovrum som innehåller en 180 cm lång säng, det gör att valmöjligheterna i möblering blir avsevärt begränsade.
Jag har precis köpt en ny sänghimmel i den mest magiska gröna nyansen, en blommig pläd och en lite päronkorg från Minirepubliken. Det är så fina tillsammans och kommer bli lika fina i Vinnies nya rum. Jag har i ärlighetensnamn även klickat hem den här och de här precis också.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte