Trädgården och mitt växthus.

2 years ago

Den här sommaren går till historien som sommaren med en miljon projekt. Vi har färdigställt utbyggnaden av huset, byggt en pergola, byggt växthus, målat om ett par varv i huset och säkerligen några andra större saker jag inte minns i virrvarret. Jag har haft svårt att verkligen njuta, uppskatta och ta in de förändringar vi gjort men jag ser det som att vi har gjort livsinvesteringar i år och nästa år får vi skörda frukten.
Växthuset är min absolut favorit plats och det projekt jag är stoltast över. Jag minns när jag skrev det här inlägget i april i år. Jag drömde efter sommaren och om att mina små frön jag då satt i varje ledigt fönsterutrymme skulle växa upp till vackra blommor. Jag drömde om grönsaker vilket jag inte riktigt lyckats förverkliga men som jag lagt på nästa vårs todo lista. Jag skrev även om växthus drömmen, den där drömmen som jag nästan inte vågat säga högt. Men jag har lärt mig en sak och det är att säger du saker högt så är det större chans att det inträffar än om du håller de för dig själv.
Fröna och knölarna har minst sagt gett skörd! Jag har plockat in buketter nästan varje dag och både mina rosenskära från frön och mina dahlior från frön har varit helt galna! Just dahliorna och så även mina aster från frön blev det lite galet med och färgställningen som de skulle vara stämde minst sagt inte. Men det var som en vän sa, det är blommor, dom är vackra hur som helst! Jag hade dock inte rött, oranget, klar gult  och lila som målbild men som sagt det är blommor och det är vackra allihopa på sitt sett!
Jag hoppas innerligt att vi har många fler dagar kvar att spendera här ute. Vi har fortfarande lite små projekt kvar att slutföra innan hösten är här på riktigt. Vi ska lägga klart allt grus bakom huset, lägga kantsten mellan grus och gräs samt bygga ett plank mot vår grannar.
Men mest av allt ska vi njuta. Hinner vi inte det överskrivna så är jag övertygad om att de finns kvar till våren också.

Emsloo · 2 years ago
Tack snälla Nina vad glad jag blir att du tycker det

Ida · 2 years ago
Superfint! Vart är din tjusiga kofta ifrån?

Emsloo · 2 years ago
Åh de är en väns kofta som är köpt vintage!

Mia · 2 years ago
Fantastiskt fin!

Mia · 2 years ago
Så drömmigt växthus ♡ Vad heter markstenen du har som växthusgolv?

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte