Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Skåp i höstskrud. | September 30, 2019 | The Way We Play

Skåp i höstskrud.

3 years ago

För några dagar sedan målade jag om Vinnies skåp som gått från mörkt trä (väldigt glansigt och inte så tilltalande) till rosa, till grönt och nu till den här rostigt röda. De är svårbelkriven färg men namnet säger sitt. Färgen kommer från Beckers och heter Robois.
Att förlänga livet på möbler med ny färg är något jag ofta tipsar om. Det är så enkelt och kan verkligen förändra hela uttrycket i ett rum. Våga måla! Och gör det inte så krångligt för dig. Jag drar bara fram pensel och färg när jag ska måla. Jag har hyfsat mycket träning i ryggen och kan få till kanter med hyfsad precision. Jag får ofta frågan om hur jag orkar och hur jag hinner måla så ofta som jag gör och där ligger nog hemligheten,  jag gör det inte till ett större projekt än vad det behöver vara (för mig då).

Alba · 3 years ago
Så superfint!

Emsloo · 3 years ago
Tusen tack! :)

Josefine Söderholm · 3 years ago
Jättefint verkligen! En fråga, när du målar möbler använder du dig av snickerifärg då? :)

Emsloo · 3 years ago
Ja det gör jag alltid! :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte