Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Förenkla vardagen! | September 9, 2019 | The Way We Play

Förenkla vardagen!

3 years ago

Att ändra kosthållning och gå mer och mer mot vegetariska alternativ behöver verkligen inte vara krångligt och ta en massa extra tid. Som småbarnsförälder är det ofta av stor vikt att vardagsmaten går snabbt men också är nyttigt. Med Knorrs nya  kylda måltidslösningar behöver det ena inte utesluta det andra – tvärtom! Igår värmde jag upp deras Vego Chili Sin Carne till mig och barnen. Det enda jag själv behövde göra var att koka ris och göra en sallad! Vi hade lite gräddfil och tacobröd till för att lyxa till det lite extra.
Jag måste i ärlighetensnamn säga att jag först var skeptisk. Jag använder mig sällan av färdig mat men det här var verkligen en ögonöppnare! Barnen älskade det och så även jag. Maten är näringsrik och även otroligt smakrik, denna kommer vi absolut göra igen!
Knorr har även tagit fram ytterligare två kylda måltidslösningar som snart kommer stå på ett bord nära oss. Hur gott låter inte Vego Bites in red curry sauce? Eller Vego Balls in Tomato Sauce? Jag älskar när det är enkelt och nyttigt och det har verkligen Knorr lyckats med här. Knorr har även skapat ett gäng andra bra produkter på ämnet. De finns nu även Veggie snacks som är perfekt när man är på språng, en vegetarisk version av soldatens ärtsoppa och två stycken vegansk fonder.
Knorr har alltid satsat på högkvalitativ och smakrik mat och att kunder ska få bra få bra och hållbart odlade råvaror och innehåll. Men nu vill Knorr ta steget längre och även göra det enklare för konsumenter att göra mer hållbara val. Detta vill Knorr inspirera till genom att ge kunderna mer vegetariska och veganska alternativ i butik. Jag gillar verkligen när varumärken tar tag i viktiga frågor och gör det bästa de kan för att förenkla vår vardag! Gör inte du?

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte