Ett dockhus för alla!

2 years ago

I vintras fick jag äran att tillsammans med min vän Caroline styla och plåta Lundbys magiska produkter! Vi fick tjuvkika på nyheten Room och således också provleka! Blake och vår granne Alice och kompisen Leonie vara mer än nöjda med deras arbetsuppgifter vill jag lova. Det var verkligen så härliga dagar med barnen och att få fota produkter med så mycket roliga detaljer som går att variera i oändlighet var både en utmaning men också superroligt!
Room är alltså en av Lundbys nyheter som innan den ens har nått butikshyllorna har vunnit pris, vilket jag har full förståelse för! Room är årets leksak för förskolebarn 2019, så häftigt!
Room är moduler i  tre olika storlekar som går att variera i oändlighet! Barnen fick under plåtningen själva välja vilket som var deras drömhus, bara fantasin satte gränser! Väggarna är klädda i vackra tapeter från Sandberg, den med blommor är min favorit! Det går att byta ut dem och flytta dem för att kunna leka från två håll. Blake och Alice körde tittut och och lekte sen mittemot varandra istället för bredvid. Jag gillar den detaljen då barnen kan variera leken på ett annat sett. De var så söta under plåtningen, hjälptes åt att flytta och bestämma utseende på huset.
Igen – jag älskar det faktum att det är så otroligt enkelt för barnen själva att ta av och sätta dit modulerna som de själva önskar. Att addera en trappa och låta en modul ha fritt över tak skapar en perfekt yta för tex en liten trädgård! Alla detaljer – wow säger jag bara, de små morötterna, växterna och köksredskapen, det finns så mycket lekglädje i detta att jag blir alldeles lycklig!
Varför inte bygga på höjden och skapa ett höghus? Alice och Leonie inredde och planerade för den mindre familjen, så kreativt och sött på en och samma gång!
En annan nyhet hos Lundby är att all belysning nu är batteridriven. Barnen kunde enkelt själva trycka igång lamporna och placera dem lite var som i huset. Favoriten blev snabbt brasan med tillhörande små vedklabbar som går att tända med ett lätt tryck.
Här över ser du hur man kan variera byggnaden till ett stort komplex för ultimat lek! Under plåtningen så var både jag och Caroline helt tagna av alla detaljer och hur vi skulle inreda och planera. Skrönan att dockskåp enbart är för barn eller för flickor eller pojkar kan jag direkt slå hål på! Vi alla vara sugna på ett varsitt dockskåp efter att vi var färdiga, inte minst Blake!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte