Storie för zara kids – the recipe!

2 years ago


För några veckor sedan var Zaras Kids team på plats hemma hos oss för att plåta en ny storie. Sist var Vinnie en minimini bebis och fokus var då bebiskläder. Ni kan se delar av den storien här (så roligt att den blev omnämnd i Harper’s Bazaar!)
Den här gången var fokus på den australiensiska marknaden som nu går mot sin höst och vinter. Blake och Vinnie fick ha superfina kläder på sig och jag gick som vanligt runt i klackar hemma. Vi gjorde en kaka som Blake fick välja och sedan baka nästan helt själv! När det bad oss att baka en kaka under fotograferingen tänkte jag att vi skulle göra det så prestigelöst, barnsligt och bara härligt som möjligt. Inga krusiduller! Det blev verkligen en superrolig och mysig dag!
Pricken över i den här dagen för Blake var att han fick behålla de superfina gymnastikskorna som han har på sista bilden, hur fina?

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte