Gåvor för sommarens alla festligheter!

3 years ago


Just den här tiden på året är verkligen fullspäckad av festligheter såsom dop, bröllop och sommarfester. På sommaren blommar vi verkligen ut och umgänget blir om möjligt ännu viktigare och mer centralt än under resterande del av året. Jag tror det beror på att vi upplever att dygnet har fler timmar när ljuset är på vår sida och glädjen är åter med grönskan, så är det för mig iaf. I det här samarbete med Akademibokhandeln har jag verkligen fått upp ögonen mer för hur brett deras sortiment är just när det kommer till gåvor.
Med festligheter kommer också det här med presenter. Att hitta den perfekta gå-bort-presenten är inte alltid lätt. I det här samarbete med Akademibokhandeln har jag verkligen fått upp ögonen mer för hur brett deras sortiment är just när det kommer till gåvor. För mig är det viktigt att den där presenten inte blir något som sedan läggs i en låda och glöms bort, något som inte betyder något eller kom till användning för mottagaren. En bukett blommor från trädgården är en ultimat liten gåva men något mer hållbart är böcker. Jag älskar att ge bort och ta emot kokböcker av alla dess slag! Kalla mig gammalmodig men jag älskar att fysiskt bläddra bland recept och bilder för att finna inspiration. Akademibokandeln har mängder av denna vara vilket vi säkerligen vet sedan tidigare. Vad vi kanske inte riktigt vi visste och hade koll på ska jag berätta mer om längre ner.
En sak som jag nyligen blivit vars är att Akademibokhandeln inte bara har böcker utan mängder av andra välvalda produkter som passar perfekt som gåvor! Jag hittade bland annat gulligaste kaninen till min systers son, som döps om ett par veckor, hos just Akademibokhandeln. Jag köpte även ett par linjerade block för min syster att skriva ner livets skeende i. Så fint på något vis att det var helt tomt, som ett oskrivet blad, ett liv som just börjat.
Akademibokhandelns sortiment innehåller även superfina gåvor till alla barn som fyller år nu under sommar halvåret! Jag tror vi har kalas varje helg veckorna framåt, så mysigt! Det finns allt från mjuka djur till vackra block, pussel och pyssel i mängder av olika former. Ni ser några exempel på bilderna över! Just den här typen av pussel är perfekt som födelsedagspresent till en nybliven 2-3 åring!
Festligheter till höger och vänster var det ja och mitt i det så ska jag erkänna att jag verkligen älskar att ställa till med fest på sommaren! Det blir gärna spontant, med filtar i trädgården men även mer uppstyrt. Hur drömmigt vore det inte att till en av dessa festligheter få ha ett helt eget band som spelar? Jag kan nästan inte komma på något härligare! Filtar utkastade i gräset med picknickkorgar fyllda med enklare mat och vin. Skymning, ljumna vindar och liveband mitt på gräset. Jag får gåshud av bara tanken!
Just nu har Akademibokhandeln sommarens bästa tävling där du kan vinna just detta – ett levande presentband som uppträder i DIN trädgård eller på någon härlig fest! Se nedan för tävlingsregler samt besök Akademibokhandelns hemsida här.
Gör så här:
1. Fota ett inslaget paket/present från Akademibokhandeln
2. Lägg upp bilden på Instagram
3. Skriv en motivering till varför just du ska vinna och till vilken fest du vill ha bandet till.
4. Tagga bilden med #presentbandet @akademibokhandeln
5. Håll tummarna!
Tävlingen pågår t.o.m. 2 juni 2019.

Charlotta · 3 years ago
Härligt inlägg!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte