Textiler i hemmet föhöjer myskänslan!

2 years ago

För några veckor sedan hade vi äran att ha Hemtex på besök! Vi hade en riktigt mysig dag som jag främst spenderade i en skön pyjamasskjorta bland härliga textiler med mina yngsta barn. Jag har nämligen fått den stora äran att vara ansiktet utåt för Hemtex lansering av ARC of Scandinavia! Genomgående så har det handlat om hur jag inreder med textiler och varför det är så viktigt i mitt hem. Här kommer ARC in i bilden med alla härliga plädar, kuddar och mysiga påslakan.
Det här med textiler och mjuka material gör verkligen någonting extra i ett hem. För mig handlar det om att mitt hem ska kännas ombonat och välkomnande. Att mötas av ett hem som är inrett med kuddar, plädar, gardiner och påslakan med fina mönster ger just den känslan!

En av mina favoritplatser i vårt hem är runt vårt matbord. Här samlas vi alltid hela familjen för gemensamma middagar, mys i kökssoffan med en bok eller för att titta på en film. Att ha en kökssoffa som går att bokstavligen klä in i textiler istället för enbart stolar tycker jag gör den här platsen extra mysig. Har du en sådan plats hemma hos dig? En sådan plats som man njuter lite extra vid? Ta gärna en titt på filmen nedan för att se och höra lite mer om mina.

Vet ni, jag har en unik rabattkod att dela med mig av till er! Rabattkoden EMILY15 ger er 15% på en valfri vara hos Hemtex (kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller ej på beställningsvaror och presentkort). Passa på att uppdatera era påslakan eller förnya soffan med nya kuddar! Kika in hela ARC of Scandinavia kollektionen här.

Emsloo · 2 years ago
Tusen tack! Puss

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte