Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Ge fler barn möjligheten att våga le! | February 1, 2019 | The Way We Play

Ge fler barn möjligheten att våga le!

4 years ago

I onsdags hade jag och Vinnie äran att bli inbjudna till en helt ljuvligt lunch och en gripande utställning på Fotografiska i samarbete med MAM och Operation Smile. Vi var en mindre skara mammor och bebisar som alla blev väldigt tagna av de bilderna som visades. Vi fick höra flera berättelser om barn i länder där fattigdom hägrar och hjälpen vid medicinska svårigheter som läpp-, käk- och gomspalt är minimal.
MAM har tagit fram en limiterad kollektion av sin mest populär napp MAM Air 6m+ som heter MAM SMILE som säljs till förmån för Operation Smile som arbetar aktivt för att hjälpa barn med dessa svårigheter. Jag blev väldigt inspirerad av detta samarbete och ville verkligen dela med mig av detta till er! Napparna finns att köpa i matbutiker i Sverige, Norge och Danmark och målet med detta samarbete är att försäljningen ska bidra till 100 operation i länder där behovet är som störst.
Vill man kika in och köpa napparna online kan man klicka sig in här och i och med det bidra till insamlingen! Är man som vi inte i behov av nappar men ändå vill vara med och förändra livet för barn med läpp-,käk- och gomspalt kan man ändå donera en peng till insamlingen här.

I övrigt åt vi en helt magiskt god lunch, minglade som mammor med en bebis på armen bäst gör; i ständigt kaos och konstant avbrutet. Igenkänning någon? Min fina vän Maria på Årsta blomsterhandel hade skapat magi med blommorna på borde och jag blev ännu en gång sådär galet sugen på vår och värme att det gjorde ont! Behöver nog åka förbi henne idag och prata blommor och vårigaplaner.
Fina ni, kika in här för att läsa mer om den limiterade kollektionen och bidra du med genom att köpa en napp eller skänka en peng! Det är för en sådan viktig och fin sak!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte