ånga dina kläder istället för att tvätta!

3 years ago

Jag har en hel del plagg i ömtåliga material som kashmir, ull och silke. Även till barnen tycker jag om att köpa plagg som jag vet kommer hålla över tid och som de kan använda länge och även ärva! Jag försöker att ofta vädra dessa plagg för att inte slita på dem men med LG Styler så har en helt ny dörr öppnats och andra möjligheter.
Att vädra är bra i många fall men för att ta död på tex bakterier, kvalster och pollen så behövs det andra metoder. LG Styler har nämligen en ångfunktion som eliminerar 99.9% av alla allergener samtidigt som den ångar plaggen skrynkelfria och fräscha, hurra! Så ljuvligt att bara hänga in dagens kläder och slå på ett passande program och en stund senare öppna skåpet och ta ut en väldoftande, fräsch och slät outfit! Stylern har även andra funktioner som skonsam torkning av ömtåliga textiler och en smart byxpress i dörren! Ett skåp med multifunktioner helt klart! Vi hänger även in barnens overaller efter de varit ut och blivit fuktiga, även deras skor, hur bra?
En annan sak som jag fastnade vid är att Stylern inte enbart spar tid genom korta program istället för klassisk tvätt i maskin, den sparar även vatten! När du kör ett klassisk program på tvättmaskinen går det åt mellan 50-60 l vatten med det går åt ca en halvliter med LG Styler!
Vissa saker inser man verkligen inte att man hade ett behov av förens man har dem! Jag är ett stort fan av saker som underlättar min vardag med tre barn, jobb, hus och de här skåpet gör verkligen det! Att det finns så många olika program och funktioner gör att vi använder den nästintill dagligen.
Om du vill kika in LG Styler så hittar du den här!

Charlotta · 3 years ago
Smart sak :)

Emsloo · 3 years ago
Eller hur! Vissa saker kan man verkligen imponeras av :)

Marie · 3 years ago
Men oj! Känns som att detta är maskinen jag väntat på väldigt längre. Så smidigt att hänga in ömtåliga plagg (ja, jag älskar fina kläder från Filippa K ;-)). Problemet blir nog mest att övertala maken att göra om tvättstugan för att den ska få plats. Men hej, vi har pratat om att göra om där ett tag nu. I september så, när vi är tillbaka i Sverige :-) Tack för tipset!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte