Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Säg hej till barnens lekloft! | October 23, 2018 | The Way We Play

Säg hej till barnens lekloft!

4 years ago

I vårt hus finns de en del vrår och rum som jag inte alls har fått till eller har vetat vad jag ska göra av. Vårt loft har varit just ett sådant rum. Till en början var det helt öppet ut i sidorna men min man har byggt in kanterna med förvaring då detta bara blev en konstig yta där ingenting fick plats! Loftet har sedan använt mestadels som ett gästrum med en dubbelsäng där våra vänner och familj fått övernatta. Det sistnämnda har inte varit helt optimalt då det är öppet från loftet ner i vår kök/allrum med enbart ett staket och ett par meter i höjd som skiljer dem åt. Så ja, nu har loftet fått bli ett lekloft till alla barns glädje!
När jag bestämde mig för att göra om loftet så var projekt nummer ett att slipa upp golvet som de förra ägarna målat vitt. Där efter vitbetsade jag golvet och la sedan en hårdvaxolja som ska stå emot de allra flesta fläckarna och skydda. Jag är supernöjd med resultatet och kan varmt rekommendera den här metoden. Vill ni kanske se lite före och efter bilder? Fotade lite under processen nämligen.

Vidar så har jag målat om rummet i Nordsjös Dusky Sarcelles som är en varm, beige färg som är sådär mjuk och härlig som jag älskar! Lite knoppar på dörrarna, en gardin som skydd mot trappan och lite finheter som världens finast bord med stol och bänk från Ferm Living kids blev sen pricken över i. Hur fin är inte den smutsrosa färgen på bordet och stolen? Jag älskar den! Jag beställde även 2 fåglar till taket från Wonderforest co som jag är helt kär i. Att de är handgjorda i Sverige gör det lite extra härligt tycker jag.
Lite komiskt att jag enbart fotat en halva av rummet, vet inte riktigt hur jag tänkte eller om ett barn kan ha avbrutit mitt i. Det får helt enkelt bli ett till inlägg med fler bilder längre fram.

Malin · 4 years ago
Gärna bilder och mer om metoder! Ni verkar renoverar med sådan omsorg om huset och materialen. Fint!

Emsloo · 4 years ago
Ja men absolut! Kul att du vill se mer!

Linda · 4 years ago
Superfint!!! Och mysigt! Men leker dina barn bara med såna där fina träleksaker i dova färger? Har de inga hemska plastiga leksaker i gälla färger? Såna har mina ungar (och de flesta andras ungar med inbillar jag mig) i överflöd. Haha!

Emsloo · 4 years ago
Haha jodå det finns! Tur att det finns fina korgar att förvara dem i bara ;)

Emsloo · 4 years ago
Vad kul, då ska jag fixa ett sådant inlägg!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte