Säsongens sista självplock och en lampa till försäljning.

3 years ago

Äntligen fredag! Som ni vet har den här veckan varit lite tuff för oss men med fredag kom förändringens vind och vi har haft en super mysig dag! Vinnie har varit på ett strålande humör och vi har haft tid för både de ena och de andra.
I förmiddags mötte jag upp min vän Isa och hennes Willa på ett ekologiskt självplock av blommor här i Norrtälje. Ingen av oss har tidigare varit där men oj vad vi ångrar det nu med en dag kvar på säsongens öppettider. Vi plockade några ordentliga buketter som vi hoppas ska stå helgen ut efter att ha utstått både frost och storm. Vi passade även på att fika hembakat och mysa i deras växthus!
Hur vackra? Vi var helt ensamma på självplocket så barnen fick sitta i varsin vagn och äta kex medans vi plockade. De här var en av två buketter som jag fick ihop för en femtiolapp, otroligt värt!
En helt annan sak som vi gjort nu ikväll är att byta ut vår taklampa över matbordet. Jag har köpt en ny som nu kommit upp, dock ellös. När man har nästan 6m i takhöjd kan man inte räkna med att allt ska fungera direkt precis. Nu till min fråga till er; någon som är intresserad av att köpa vår Z1 Cotton Lamp (se bilderna över)? Den är ca 1.5 år och är inköpt på Room i Täby. Nypris är ca 4600kr. Skicka mail vid intresse! Emilyslotte@hotmail.com
Önskar er en fin fredag och helg!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte