En roadtrip!

3 years ago

Den sista dagen på vår gemensamma semester med pojkarna bestämde vi oss för att köra en roadtrip runt Norrtäljes badplatser. Vi har bott här i nästan 2.5 år nu men inte alls utforskat och hittat våra egna smultronställen.
Dagen var något molnig men varm. Vi hade packat fika, filtar och badkläder och Blake var övertaggad, som alltid när det kommer till att bada. Blake är en riktig fisk i vattnet och om jag inte är helt fel ute så tror jag att han kommer börja simma tidigt.
Till denna tripp så hade vi precis installerat barnens nya Britax Römer-stolar och testkörde dem med många tummar upp! Vinnie har fått prova deras SWINGFIX i-SIZE som är den enda vridbara stolen som går att vrida 90 grader och som är plustestgodkänd!
Har ni tänkt på hur knöligt det är att få in en bebis i sin stol i bilen? Det har jag. Jösses vad jag fått knöla och böka. Med den här stolen så är det ett minne blott, ljuvligt för både mig och Vinnie! Det underlättar verkligen att med bara en rörelse vrida stolen 90 grader och få stolen emot mig och då enkelt kunna sätta ner Vinnie utan att han slår i huvudet eller böjs in och sen vrider jag enkelt tillbaka den. En annan sak som jag gillar lite extra är att du kan justera stolens läge vågrätt. Det innebär att du enkelt kan utöka barnets benutrymme och därmed använda den bakåtvända stolen längre. Stolen har nämligen flera lutningslägen så att det ska vara så bekvämt som möjligt ända upp till 4 år!

Blake fick testa MAX-WAY PLUS från Britax Römer som är en bakåtvänd stol som även den är plustestgodkänd! För er som inte vet så är det betydligt mycket säkrare att låta ditt barn åka bakåtvänt än framåt, så länge stolen tillåter det! Just av den anledningen är det magiskt att denna tar barn upp till 25 kg (ca 6 år) och med en bakåtvänd 3 åring är vi glada för Britax Römers sparkskydd kan jag lova er.
Precis som Vinnies stol så har denna ett sidokrockskydd (SICT) som du enkelt vrider ut på den sidan som är närmast bildörren. SICT-teknologin ger ditt barn ett grymt sidokrockskydd då krockkraften minimeras eftersom den minskar avståndet mellan bil och bilstol. Allt detta summerat så är vi galet nöjda med stolarna! Att mina barn sitter både säkert och bekvämt när vi är ute och åker är otroligt viktigt för mig och kan såklart vara helt avgörande om en olycka skulle vara framme. En liten sak som för mig som förare gör stor skillnad är tillbehör som spegeln från Britax Römer som vi satt upp framför Vinnie. Den gör att jag hela tiden kan se honom och känner mig därmed trygg.
Efter några timmar på vägarna och med en tom picknickkorg begav vi oss sakta hemåt. Blake badade tills det nästan sprutade vatten ur hans öron och Vinnie fick doppa tårna i det ljumna vattnet. Jag hoppas att den här sensommaren och hösten ska bjuda på milt och skönt väder så vi kan fortsätta utforska och hitta nya, härliga platser i vårt närområde!
 
Tävling! Nu har ni chansen att vinna Britax Römers senaste bilbarnstol SWINGFIX i-SIZE. Värdet på vinsten är från 5 695 kronor. Klicka HÄR för att vara med och tävla.

Emsloo · 3 years ago
Den är från a part of the art :)

Rebecca · 3 years ago
Tack! :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte