Den finaste av gåvor till en liten!

3 years ago

Att tiden går, det är vi alla medvetna om. Att tro att man ska minnas saker från bebistiden och barnets första år är vi säkerligen fler som tror. Jag tänker alltid “det här kommer jag komma ihåg” men så vips, händer det något nytt och vi går in i en ny fas med nya happenings och det där jag skulle minnas är glömt.
Ferm Living har skapat den finaste boxen för just detta! En box där du enkelt kan spara på minnen i både fysisk form men också genom text. Den innehåller bland annat fina små boxar för tänder och små skatter. Det finns små tygpåsar för den första nappen och skorna. Det finns lappar för att enkelt kunna skriva ner söta små ord eller meningar som inte ska bli glömda när livet pågår.
Det finns även en lite mätsticka där du kan märka ut olika milstolpar och de finns utrymme att skriva ner saker upp till skolådern! Jag älskar den här typen av produkt som är något mer än den där klassiska “mitt första år” boken. Att boxen är riktigt snygg att ha framme gör det ännu lite bättre då du kommer ihåg att faktiskt skriva ner allt.
Det här är mitt bästa tips för dig som ska på dop, namngivning eller ska ge en gåva till en nyfödd. Jag såg den här om dagen när jag var på R.O.O.M men annars finns den såklart att hitta på nätet tex här.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte