Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Blommiga väggar, vardag och rutiner! | August 13, 2018 | The Way We Play

Blommiga väggar, vardag och rutiner!

4 years ago

Nu har vi vinkat hejdå till semesterlunk och ledighet för den här sommaren. Engla börjar skolan första nästa vecka men vi andra försöker återgå till vardag och rutin vilket faktiskt inte alls känns jobbigt, tvärtom.
Att få Blake i säng innan åtta har visat sig vara lättare än trott och första dagen på förskolan gick med bravur! Det var skönt att få prata med Blakes fröknar och se honom så glad att vara tillbaka efter nästan 3 månaders ledighet. Lite konstigt kändes det dock att sen åka hem och bara var jag, Vinnie och Engla. Tomt och konstigt men behövligt för oss alla.
Ikväll har vi hängt i Blakes rum, städat och rensat ur garderoben på urväxta kläder och för att få en överblick inför hösten. Det känns verkligen som att Blake smalnat av men blivit sååå mycket längre nu under sommaren. Det är så fint att se honom gå från en liten pojke till en liten kille, det händer verkligen något här vid 3-4 år.
Efter en stund här nere ikväll så slog det mig hur mycket jag verkligen tycker om Blakes tapet, ja hela rummet. Tapeten är helt ljuvligt fin och blir så harmonisk mot möblerna och de beiga väggarna. Vi valde att tapetsera i ett L av rummet och sedan måla resterande. Just småmönstrade tapeter som denna kan lätt krympa rummet om man inte ser upp men här skapar den bara värme och liv! Jag tror inte att jag visat Blakes skåp sen jag målade om det i våras heller? Det fick sig en omgång av samma rosa som våra ytterdörrar, Rosengång från Nordsjö. Hur fint?

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte