De sista pionerna och hejdå grönt kök!

3 years ago

Innan stormen nådde oss idag så plockade jag in de sista pionerna. Det kändes lite vemodigt att även denna korta tid är över och att det kommer dröja ett helt år tills nästa blomning, därför var jag snabb med att klippa av dem. Nu står de så fint på köksbänken och jag går runt och sniffar in den sista somriga piondoften, långt upp i näsan. Magisk doft, Vinnie fick också komma nära och satt och kikade och smaskade på rån. Tänk att vår lilla prematur nu är drygt 8 månader, snart sitter själv och äter rån. Gröten och maten går det segt med men vi kämpar på! Amning + mamma är fortfarande lika med sant och en mammigare bebis har jag då aldrig träffat, låt denna fas vara kort! De tar otroligt mycket på mina krafter just nu när Christian fortfarande jobbar, Engla och Blake har lov och vill underhållas samtidigt som jag har en bebis som skriker så fort han får lämna min famn, knappt sover och bara vill amma. Ge mig styrka.
Mitt i allt det så känner jag att varje projekt som startats här hemma har fött ett nytt projekt, nästan innan de första är avslutat. Suck, det är otroligt typiskt mig det där. Nu står jag iaf med ett halvmålat kök och ett vardagsrum som kräver en andra strykning färg. De var väggfärgen (som ni ser en vända av på bilderna) som födde ommålningen av köket – igen. Målet är att vara klar tills på lördag när det är dags för 13 års kalas för min soon to be tonåring. Omöjligt eller möjligt? Frågan kanske snarare är hur pigg jag kommer vara på söndag.

Emsloo · 3 years ago
Men så smart! Inte tänkt på det.. nu är jag nästan klar men till nästa projekt ska jag ha det i tanken :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte