Britax go big!

3 years ago

Det här med att hitta en passande vagn är verkligen en djungel! För en soon to be mamma och/eller pappa så är det nästintill omöjligt att veta vad man ska leta efter, vilka behov man kommer att ha med den lille osv. Jag minns med Engla att jag inte hade några preferenser överhuvudtaget utan jag köpte grannens vagn utan att ens veta vad det var för någon, vagn som vagn tänkte jag. 13 år och ytterligare 2 barn senare tänker jag annorlunda.
I samarbete med Britax så har Vinnie fått testa deras BRITAX GO BIG2 som är en rymlig, smidig och lätthanterlig vagn med mysigaste liggdelen! Vinnie sover verkligen gott i den och jag gillar att den är stor men ändå ombonad. Nu när vädret varit sådär rackarns fint och soligt så känns det också tryggt att veta att suffletten har UPF 50 och skyddar mot solens strålar när han sover under äppelträden eller vid syrenbusken som tyvärr nu redan blommat över, vad fort det gick! Jag undrar lite över hur vår trädgård kommer se ut i augusti om det fortsätter på det här viset.
BRITAX GO BIG2 har stora, punkteringsfria och svängbara framhjul vilket gör att den är lika enkel att svänga runt med i trädgården som när vi är i stan. Stort plus för just detta då kontrasterna för oss som bor på landet men ändå vistas i stan ganska ofta är stor.
Jag har provat många vagnar och varit ute i den där djungeln inför både Blakes och Vinnies ankomst. Några saker som jag tycker är viktiga efter mycket utvärdering och felköp är att handtaget måste vara ordentligt reglerbart då jag är hyfsat kort och min man lång. Varukorgen måste hålla för mycket packning och skrymmande föremål, speciellt nu med nummer 3 då vi ibland behöver packa för oss alla när vi är iväg. BRITAX GO BIG2 har just ett ergonomiskt handtag som är höj- och sänkbart i flera lägen och med ett bra utrymme för benen när vi är på promenad. Varukorgen är både rymlig och med höga kanter som skyddar mot smuts. Att varukorgen tål packning upp till 10 kg ser jag som ren magi! Äntligen kan jag handla med vagnen utan att behöva kånka och bära.
En annan sak som jag faktiskt lärt mig nu, tredje gången gillt, är att faktiskt köpa en vagn med babyskydd + adapter så att man kan klicka fast det på vagnens chassi som ett Travel System. Jösses vad vi väckt barn i onödan och krånglat till det för oss! Jag skulle aldrig någonsin köpa en vagn utan detta igen efter att ha fått mersmak nu med Vinnie.
Om Vinnie somnar i sin bilstol så är det superenkelt att bara klicka i Britax Click & Go-adaptrar i vagnen och fästa stolen på dem. Att babyskyddet går att använda från 40cm-83 cm (ca 15 månader) är också hurra! Vi har alltså bara kommit halvvägs med användningen för denna.
Nu ska jag packa in vagn och barn i bilen för att åka och och storhandla. Jag hoppas du får en ljuvlig dag!

Emsloo · 3 years ago
Tack snälla du! ❤

Ida · 3 years ago
Vad härligt att läsa denna recension när vi valt att köpa just en sån barnvagn till vår bebis som kommer i September ☺️!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte