En försmak av sommaren!

3 years ago

Nu väntar sommaren runt hörnet och ingen är mer pepp än mina barn! Sommarlovet och semestern är snart här och drömmen om varma dagar vid havet där tiden får stå stilla och allt vad telefoner och surfplattor läggs åt sidan är stor. Jag längtar och håller mina tummar och tår att den här fina våren håller i sig och ger oss en minst lika härlig sommar.
Att bo i hus och ha tomt så här års är så otroligt lyxigt! Vi dukar ofta ut picknick på tomten i skuggan, leker och myser och äter frukt och fikar. Jag älskar att sommaren innebär en helt annan frihet och spontanitet än resterande tid på året. Man kan klä sig lätt och dra på sig en sval klänning eller ett par shorts och en tunn skjorta, allt känns så enkelt på något vis!
Jag har aldrig trott att hatt är någonting för mina barn men oj så fel jag haft! Alla barnens kläder och hattar kommer från Polarn O. Pyret och de gör nästan lite ont i hjärtat, så fina är dom, mina tre stjärnor! Att de både är en fin och praktisk accessoar gör det hela ännu bättre! Vinnies solhatt har UPF 30 och skyddar mot solens strålar medans Blakes och Englas hattar skuggar deras ansikten behagligt.
Nästa gång vi tar fram de här fina och sköna kläderna från Polarn O. Pyret blir till terminens sista skol- och förskoledag! För visst är vi fler som beställt sol och värme till denna dag?
Kika in här för att se mer av Polarn O. Pyrets härliga sommarsortiment!

Amanda · 3 years ago
Hej! så fint :) undrar vart plädarna kommer ifrån?

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte