Upp bland molnen!

3 years ago

Mjukt, skönt och följsamt är mina ledord när jag köper bebiskläder till en len liten nykläckt kropp. Polarn O. Pyret har skapat en helt ljuvlig babykollektion med just den typen av plagg och jag är helt såld! Titta bara på de söta små shortsen och koftan, jag smäller av! Kollektionen är verkligen något extra och är unikt utvald av tidningen mama som en “selected by mama” kollektion, det ni.
Alla plagg är otroligt fina och går i en sober gråskala med ett genomgående fluffigt molnprint. Plaggen är skapade av den mjukaste ekologiska bomull du kan tänka dig och mina favorit är koftan och den härliga, tvåmönstrade filten som vi redan använt massor.
Det har varit en riktig ära att vår lille Vinnie har fått fronta Polarn O. Pyrets senaste kollektion som ni kan se mer av här, hur fint och drömigt kan det bli? Sen är det lite extra kul att få så fina bilder på mig och min minsting tillsammans!
Kika in Polarn O. Pyrets hemsida här för att se hela kollektionen.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte