Lycka i bildformat!

5 years ago

Jag ljuger inte om jag säger att jag tänker att jag ska se till att framkalla bilder på barnen ca 2-5 gånger på en dag. Men jag kommer aldrig dit! Hur är det möjligt att vara så obeslutsam? Vissa saker gör bara att det känns långt dit. Jag behöver bestämma vilka bilder, bestämma var jag ska beställa dem, redigera dem rätt och sen ladda upp dem och ja … där har jag fejdat ut för länge sedan. I samarbete med HP så har jag fått testa deras HP ENVY Photo 7134  och deras Instant Ink service som gör just det här momentet till något roligt som alla i familjen kan aktivera sig i. I förra veckan satt Blake i mitt knä vid skrivbordet och pekade ut bilden "på mig med mina prickar" och "där är Vinnies minsta hand" som sina favoriter i ett av mina album. Sagt och gjort, jag gick enkelt in i min HP smart app och skrev ut bilderna på bara någon minut. Förstår ni Blakes lycka och förvånade min när han plötsligt hade bilderna i sin hand! Det är så enkelt att bilderna parkeras i en mapp i mobilen idag och sedan glöms bort. Vi skrev ut ett helt gäng med bilder och satte upp dem med häftmassa över mitt skrivbord och Blake for runt som en virvel och hoppade upp och ner medan han berättade vad bilderna föreställde och vilka som var med. Det är så härligt att bara med ett knapptryck kunna skriva ut en bild som vi sen kan samtala om och runt i oändlighet med barnen. Det finns så mycket tankar och minnen bakom bilderna som också glöms bort om vi inte lyfter dem till ytan och samtalar kring dem. Nu kommer det smarta med det hela. Så vad händer nu om Blake eller Engla bestämmer sig för att tapetsera en vägg med bilder eller skapa en korthus båt utav dem och färgen till skrivaren tar slut? Det är här Instant Ink kommer in i bilden och gör att vi kan fundera på viktigare saker i vardagspusslet än att beställa färg. Jag har enkelt signat upp mig på HPs Instant Ink hemsida som gör att jag helt enkelt får hem färg till dörren när det börjar sina i skrivaren, precis i rättan tid! HP är först på marknaden med denna typ av tjänst och jag är hooked! Jag är lite förundrad över enkelheten med detta måste jag medge och är spänd på att skapa fler värdefulla minnen att skriva ut och skapa roliga DIY projekt kring. För att läsa med om HP ENVY photo så kika in här, för att läsa mer om Instant ink servicen kika här.

Petra · 5 years ago
Härligt! Och det viktigaste, är det bra kvalite på fotona? Blev så sugen på att ha en sån skrivare hemma!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

[email protected]

instagram emilyslotte