Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Color crush! | April 5, 2018 | The Way We Play

Color crush!

4 years ago

Rosa är färgen som mitt hjärta slår lite extra för just nu. En färg jag aldrig riktigt gillat tidigare men som nu blommat upp till en riktig favorit i jämnvikt med grönt.
För ett par veckor sedan var jag på ett event i Nordsjö butiken här i Norrtälje och fick då mängder av inspiration och var tvungen att handla hem färg på studs! När jag väl bestämmer mig för något så går det alltid i raketfart och hade jag inte varit bunden till Vinnie med amningen under senkvällen efter eventet hade jag säkerligen målat ett par varv redan då!
Nu är våra pardörrar målad i en helt magisk och perfekt rosa/nude färg om ni frågar mig . Den är liksom sådär dammigt rosa som jag älskar! Den heter Rosengång och finns i Nordsjös sortiment. Trappan och väggarna fick sig även dom en omgång med en ny färg som heter Dusky Sarcelles som hör till samma familj som färgen i vårt sovrum. Sedan är det ju alltid på det viset att ett projekt föder ett annat, är det samma sak för er? Det hela slutade med att vi målad pardörrarna, trappan, väggarna, väggarna uppe i hallen över trappan (i en ljusare nyans än trappan), byggde in trappstegen, satte upp hyllor och bytte alla eluttag. Ja som ni ser så är det fortfarande projekt att spackla runt uttagen och måla .. men det får vänta en dag eller två.
Den största förändringen måste jag medge var att bygga in trappstegen, jösses vilken skillnad det blev! Jag tog lite förebilder så jag kan visa er om ni vill se? Att sen ta tag i ett sådant här utrymme som vi lite ignorerat sen vi flyttade in gjorde verkligen ett lyft för hela huset!

Emsloo · 4 years ago
Ja det gör det verkligen men de är så kul att se resultatet sen :)

ninja · 4 years ago
Så fint! Vad har ni målat hyllorna med? :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte