Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Smoothie bowl. | March 14, 2018 | The Way We Play

Smoothie bowl.

4 years ago

Jag har på en veckas tid gått från en klassisk macka-med-ost-och-kaffe-frukost till att testa olika bowls, rosta bovete och sträckläsa Frukost hela dagen. Allt tack vare min vän Caroline som ständigt inspirerar mig att testa olika smarriga frukost varaianter och att inhandla Anna och Rasmus överskrivna kokbok. Om ni som mig vill förgylla morgonen lite extra men saknar inspiration och kreativitet så är den kokboken ett måste! Igår gjorde jag deras kanelrostade bovete som ni bara måste testa, obs beroendeframkallande delux!
Imorse hade jag lite extra tid även om jag var väldigt sömndrucken efter en tuff natt med mardrömmar för Blake. Vi bestämde oss för att vara lediga idag och bara vara och då passar en extra god frukost perfekt! Smoothien höftar jag ihop men jag delar med mig av ett ca recept för den sugna, går att variera i oändlighet och hade jag haft en lite starkare mixer så hade jag gjort basen på goda nötter istället för yoghurt.
1 banan
2-3 dl ekologisk yoghurt
1 tsk vaniljpulver
1 dl valfria frysta bär
1 msk jordnötssmör
För att få rätt konsistens drygar jag ut med havremjölk.
Mixa ihop och toppa med valfri topping. Jag tog banan, kokosflingor, färska hallon och det magiska bovetet! Det räckte till både mig och Blake som drack den direkt ur en mugg.

JOHANNA · 4 years ago
Gud så gott det ser ut! Jättefina bilder och såå fin tallrik! Var kommer den ifrån/vilket märke är det? :)

Emsloo · 4 years ago
Den kommer från Potteryjo som har SÅ fin keramik :)

Provsvaret · 4 years ago
Vi på Provsvaret Sverige är glada att se er framgång och att lära er blogg <3 :) Vi vill passa på att ge dig & dina nära & kära en rabatt kod på 15% på vår site. https://www.provsvaret.se/produkt-kategori/graviditetstester/ Kod: provsvaret15

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte