Klättrande växter!

4 years ago

Det här med klättrande växter runt fönster och dörrposter är verkligen så otroligt härligt och roingivande tycker jag! Mitt Pinterest flöde svämmar över av bilder på just detta både i trädgården och inomhus. Är det den där nästan smärtsamma längtan efter våren som gör sig påmind igen kanske? Jag vet inte men jag ÄLSKAR det och har gått totalt nuts här hemma.
Enklast är ju att köpa en lång och spretig murgröna som vi gjort här över, binda upp den lite lätt runt en spik eller två och låta den gå vild. Åh jag längtar tills denna har fått spel och klättrar runt hela fönstret!
Här över ser ni två Gullrankor som jag nu planterat om och satt i våra stora fönster vid köksbordet. Jag hoppas de ska bilda en sådan där härlig liten grönskande gardin lagom till sommaren, hur härligt vore inte det? Just Gullranka är rackarns enkelt att sköta om också, tummen upp för alla som inte har så mycket tid och energi att lägga på växter.
Jag tipsar igen om min absoluta favorit podd just nu – Krukväxtpodden! Enkel och givande för oss som kanske inte har det grönaste av fingrar men som vill bli lite bättre på allt vad krukväxter heter.
Nu ska jag och Vinnie åka till färgaffären och införskaffa mer färg till helgens projekt som blev sååå mycket större än jag först tänkt, haha så typiskt mig. Mer om de snart!

Emsloo · 4 years ago
Hej! Tack :) Det ska jag skriva ihop! Kram!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte