Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Fynd på bokrean! | March 5, 2018 | The Way We Play

Fynd på bokrean!

4 years ago

Den här helgen har, som alltid, gått i ett rasande tempo! Vi har hunnit med häng hos mamma, pulka åkning i Hagaparken och övernattning hos min syster. Igår tog vi även en tur till bokhandeln och jag fyndade lite kokböcker på rean. Jag älskar att fysiskt bläddra i kokböcker och inspireras! Söka recept på nätet i al ära men det är en helt annan känsla med böcker.
En otroligt vacker och inspirerande bok är Lomelinos pajer, jösses så mycket gott och vackert! Jag blir toksugen på att baka pajer i alla dess former utan att jag egentligen är någon paj-tjej. Den andra boken heter Ramen, japanska nudlar & smårätter, jag kunde inte hålla mig från att köpa den. Jag har ju en crush på buljongsoppor i alla former och äter ofta och gärna olika varianter och i den här boken fanns mängder av nya och spännande recept. Nu ska här lagas mat! Och det ska erkännas att jag alltid köper böcker som är vackra att titta på, det är liksom halva grejen.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte