Sportlovsmys!

4 years ago

Den här veckan är det sportlov för Englas del och vi har väl startat upp med att göra allt annat än sportiga saker. Vi tog en lugn förmiddag med mys, lite jobb och häng uppe på loftet där Engla och Vinnie från ingenstans somnade? Så gulligt att min kamera gick varm och tillsist väckte Engla, typiskt.
Vilket snöoväder som dragit in över Norrtälje och säkerligen större delar av Stockholmsområdet idag. Det har pudrat snö ner mest hela dagen och jag var livrädd när jag skulle bege mig ut för att hämta Blake på förskolan då det var snorhalt! Imorgon ska det tydligen bli ännu värre och jag fasar att vår tur till Ulriksdalsträdgård är hotad. Jag är så blomsugen just nu att jag blir tokig! I förra veckan köpte jag på mig vad som kändes som tonvis av snittblommor, träd och grönska men jag får inte nog! Det känns som att jag är mitt i våren i tanken medan verkligheten ser liiite annorlunda ut.
Apropå blommor, ser ni de ljuvliga bäddseten som kikar fram under barnen? Det är från Garbo&Friends vårkollektion som kommer i butik i slutet av mars. Behöver jag säga att jag är upp över öronen förälskad?

Y · 4 years ago
Vilka oerhört vackra bilder <3 syskonkärlek är det finaste som finns!

Lisa · 4 years ago
Dom där gulliga man orkar inte!! ❤️

JOHANNA · 4 years ago
Åh så mysigt! Heeeelt underbara bilder!! <3 :D

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte