Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Mina badrumsfavoriter. | February 10, 2018 | The Way We Play

Mina badrumsfavoriter.

5 years ago

Jag har egentligen ganska få rutiner och är ganska föränderlig när det kommer till rutiner kring ansiktsvård och kroppsvård. Jag byter produkter ganska ofta och hittar nya favoriter med jämna mellanrum. Just nu har jag iaf fått dille på Aesop, ja i princip allt från Aesop! Deras dofter är helt magiska och även om det känns som att du blir smått ruinerad när du är där så är hela upplevelsen så otroligt härlig och lyxig när du besöker deras butiker.
Det bäst var ändå igår när jag skulle byta blöja på Blake och han gick in före i badrummet och jag kommer in och känner att det luktar ovanligt gott för att behöva byta en nr 2 blöja. Då har Blake, min lilla gullunge, pumpat ut tvålen (japp, min 390kr tvål!) och smörjt in hela sin tröja med. Note to self, ha inte tjusiga produkter framme för allmän användning.
Favoriter som jag (och Blake då) använder just nu är deras Nuturing shampoo och conditioner, Geranium Leaf Body Cleanser och den absolut bästa ansiktsskrubben jag testat, deras Purifying facial exfoliant paste. Den sistnämnda är verkligen magisk och värd varenda krona då det räcker med en mini klick för att göra ansiktet mjukt och lent.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte