En dos av vår!

4 years ago

Mitt i världens snökaos så kommer här en dos av vår! Jösses vad jag älskar Ulriksdalsträdgård! Jag kan på riktigt ägna en hel dag åt att bara gå omkring och strosa, plocka lite självplocksblommor, äta deras goda vegetariska buffé och stirra mig blind på allt vackert.
Igår kände jag och min vän Isa att det var dags att pimpa hemmen med lite vårblommor så det fick bli en tripp hit. Vi hade tur som slapp åka i snöstorm men rackarns vad halt det var ute! Inne var det iaf vår, åh jag längtar så det gör ont efter våren nu. Det fanns mängder av pelargoner av olika slag och jag kunde såklart inte hålla mig. Jag köpte upp mig på ett gäng av mina favorit krukor, två pelargoner och en ny Dr Westerlund. Nu ska de planteras om också kan vi leka vår hemma också!
Om ni är sugna på krukorna som nästan alltid är slut så har det precis fått in ett gäng! Och om ni är sugna på en dos av vår … då vet ni var ni ska bege er!

Emsloo · 4 years ago
Inte? Finns nog bara ett Ulriksdalsträdgård.. men de är ganska stort och man kan gå lite labyrint i det :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte