Tisdagshänget.

4 years ago

Efter en helg på Gotland är vi nu hemma igen och har lite extra ledigt! Det låter positivt kanske men grundar sig främst i en blöt natt. Haha, som de orden fått ny betydels. Vinnie har haft kräkmaraton och Christian har varit bortrest så jag fick även ta mig upp och trösta en svettig liten B som haft ännu en natt med mardrömmar.
Är det möjligtvis så att det är någon form av fas just vid 3 år? Blake har under flera månader vaknat någon timme efter nattning, nästan otröstlig, och sedan även nattetid. Inte varje kväll eller natt men några dagar i veckan.
Vinnie har hängt i sjalen mesta delen av dagen så jag har lyckats komma i kapp med tvätten och lite städning. Blake har pusslat och pusslat, det är hans bästa grej just nu och han är riktigt grym på det! Vi måste införskaffa lite fler varianter med mindre pusselbitar tror jag då han snart kan alla utantill. Blake har även fått inviga en av sina nya Bobo Choses tröjor, hur fin är inte nya kollektionen? Jag klickade hem på tok för mycket till pojkarna medans Engla fick nytt från TAO:s nya kollektion, även den helt ljuvlig!

JOHANNA · 4 years ago
Så söta kläder Vinnie har! :)

Linda · 4 years ago
Hej! Kan det vara så att B drabbats av nattskräck? Det hade mitt äldsta barn i treårsåldern och hon brukade också vakna en dryg timme efter läggning helt otröstlig. Det finns massor av tips som kan underlätta om de googlar nattskräck. Det som funkade bäst för oss var att lyfta upp henne och gå och kissa en liten stund innan ledsenheten brukade sätta igång. Hoppas att det ger sig snart!

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte