Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Joolz Day 2 Earth edt. | January 29, 2018 | The Way We Play

Joolz day 2 earth edt.

5 years ago

Jag får mängder av frågor av er ang vilken vagn vi använder till Vinnie och vad vi tycker om den. Här kommer ett inlägg för er i val-av-vagn-tagen!
Till Blake hade vi föregångaren till Vinnies Joolz Day 2. Den hade bland annat mindre varukorg och ingen extra del till slufetten (är ej med på bilderna över), sådana saker som vi då tyckte var mindre bra. Allt detta och lite till att uppdaterats till “tvåan” och än så länge har vi ingenting att klaga på!
Vagnen är enkel att manövrera med två rörliga hjul fram. Den är både stabil och lätt och är perfekt för oss då Christian nästan är 2 meter och behöver ett längre benutrymme. När du tiltar ut handtaget så får du nämligen ett väldigt bra och behagligt avstånd till nederdelen av chassit som gör att du slipper snubbla fram om du är lite längre.
Liggdelen är lagom stor och bred och rymmer Joolz egna åkpåse perfekt. Med Blake böt vi från liggdel till sittdel när han var 5-6 månader då han började intressera sig mer för omgivningen och inte ville ligga platt. Vi får se hur länge Vinnie nöjer sig med liggdelen men det lär ju bli längre medtanke på hans korrigerade ålder.
Höjden på vagnen är riktigt bra. Jag personligen gillar inte de lägre vagnarna som är poppis nu utan vill ha Vinnie närmre och slippa luta mig långt ner för att lyfta i och ur.
Det jag ändå föll för med vår första Joolz och även denna är att den är stilren i designen med snygga läder detaljer och att den är riktigt skön att köra! Varukorgen är nu perfekt i storlek och rymmer det viktigaste. På Joolz hemsida är det enkelt att själv bygga sin egen vagn med modell och färg vilket vi gjorde innan vi beställde vår Day 2 Earth edition i färgen Elephan grey som är sådär härligt grå/grön. Vi gjorde så att vi beställde bilstolen på samma gång i samma färg men hur man än väljer att göra så finns det såklart adapter att köpa till så du kan sätta fast bilstolen på chassit.
Om du har några frågor om vagnen så ställ dom i kommentarsfältet så svarar jag så snart jag kan!

Hanna · 5 years ago
Hej, Har ingen fråga om vagnen, men måste bara säga att dina bilder är så härliga och inspirerande. Vad använder du för kamera och objektiv och hur redigerar du dina bilder? Ha en härlig dag! :) Kram!

Hanna · 5 years ago
Tack för svar! Hur redigerar du bilderna? :)

Mia · 5 years ago
Hej! Skulle du rekommendera joolz day 2 för långa föräldrar ? Jag är 1,85 och min man är 1,83.

Emmelie Ohlin · 5 years ago
Hej, Vi har precis köpt en begagnad Joolz day 2 och upplever att liggdelen känns ”rickig”. Alltså inte stabil. Är det något som ni har upplevt?

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte