I barnens julstrumpor & julklappstips!

4 years ago


Sedan jag var liten så har vi haft som tradition i vår familj att alla barnen har en varsin julstrumpa som under natten till julafton fylls med någon liten present, en tidning och något gott att äta på innan frukost.
Jag älskar den här typen av traditioner och har valt att föra den vidare till mina barn. Det är något visst med att få vakna upp på julaftonsmorgon, tassa bort till strumpan som hänger på dörren och som under natten blivit fylld med okänt innehåll.
I år blir inget undantag och vi har valt ut sköna, mjuka och varma ullplagg från Polarn O. Pyret som barnen får öppna och klä sig i innan vi går upp och tänder brasan och dukar fram julfrukosten. Jag smyger såklart även ner någon liten godsak och tidning, precis som jag fick som liten. Åh jag längtar!
När vi ändå pratar jul så tänkte jag passa på att tipsa om mina bästa julklappar från Polarn O. Pyret. Det finns mängder av fina och hållbara plagg men här är några saker jag verkligen tycker sticker ut och gärna skulle få flytta in hos oss!

Mössa i merinoull hittar du här//Stickad overall i ekologisk bomull hittar du här// Tofflor med öron hittar du här//Stickad tröja hittar du här//Tvådelad pyjamas hittar du här.

Pernilla · 4 years ago
Du kan inte tipsa om en fin juloutfit till barnen? Har två små killar här hemma på 2 1/2 år och 1 år.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte