Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Hitta lekglädjen! | November 24, 2017 | The Way We Play

Hitta lekglädjen!

5 years ago


Blake har varit hemma med mig och Vinnie hela veckan för att undvika magsjukan som går på förskolan. Att hålla igång leken och stimulansen för Blake med en bebis på armen är en riktig utmaning!
Det här med att leka med sitt/sina barn kan bara det vara en utmaning i sig, att hitta barnasinnet och fantasin. Att ha bra hjälpmedel är ett måste för mig för att jag själv ska kunna vara aktiv och hitta på olika lekar och vara varierad och inte alltid läsa samma bok, bygga samma torn med klossarna och leka samma rollspel. Blake är super duktig på att själv komma med idéer till lek men ibland vill han såklart att jag ska bidra med lite nya inputs.
Micki har en helt suverän app som är superenkel att ladda ner i telefonen för att lätt ha åtkomst till olika lektips – ett hettips från mig! Ladda ner den till iPhone här och androide här. Den har räddat mig dessa dagar kan jag lova er! Kika även in Mickis lekhandbok för ännu mer inspiration här.
Åh jag är så rackarns besviken på att jag missade årets mama gala förra veckan. Micki var en av galans stolta sponsorer och stod bakom priset “årets lekfullaste mama” som gick till den fantastiska Julia Bergman – HURRA och GRATTIS! Ni kan läsa mer om henne och hennes lilla Milan i nya numret av mama där hon svarar på mängder av frågor kring just lek. Löp och köp!

Emsloo · 5 years ago
Vi tog in en firma som slipade och laserade det :)

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte