Vagnen är på väg!

4 years ago


Jag har aldrig varit en av de människor som har tjugoelva vagnar innan barnet fyllt 1 år och kan varenda märke, har koll på gadgets och som helt enkelt byter vagn som vi andra byter blöjor. Tvärtom.
Med Engla köpte vi grannens vagn när vi kom hem från BB med en förtidigt född 2kg klump. Att det visade sig vara världens IT vagn -05 var bara en bonus, jag hade nog kunnat nöja mig med det mesta då. Engla hade en Urban Jungle i beiget som jag tyckte riktigt mycket om fram till det att hon skulle ha den som sittvagn och det inte gick att ha henne mot mig. Där brast den och jag började använda min lillasysters gamla Emmaljunga.
Till Blake hade vi föregångaren till den Joolz Day2 Earth Edition som vi valt till bebis. Beslutet var enkelt då min sambo är lång och ett av Joolz säljargument är just att den är grym för längre personer, där va vi sålda. Vi hade den precis som nu med skinndetaljer men då i blått. Vi älskade allt med den utom en sak, varukorgen, den var på tok för liten och klarade ingen tyngd alls. Det är just det som Joolz valt att förändra på nr 2 och vi kunde inte vara gladare, det gjorde beslutet enkelt! I början av november ska vagnen anlända och till bebis blev det en i färgen Elephant Grey med matchande babyskydd till bilen, så praktiskt och skönt att bara köra allt i samma på en gång! Den här gången kör vi även på adapter till babyskyddet vilket jag saknade med Blake.

Emily Slotte

Emily Slotte

Emily Slotte

emilyslotte@hotmail.com

instagram emilyslotte